Despre mine

Salut! Sunt Cătălina Herăscu. Sunt mamă, soție și Consultant Certificat în somnul bebelușilor și al copiilor.

Deși locuiesc în București de peste 20 de ani, mă mândresc cu faptul că m-am născut în Roman și am locuit acolo toată copilăria mea. Am lucrat în diverse corporații în domeniul Customer Care sau HR, însă niciodată nu mi-am găsit locul, așa că iată-mă aici, făcând în sfârșit ceva din pasiune și drag! 

Totul a început din dorința de a-mi ajuta fetița să doarmă bine, mi-am dorit și mai mult de atât. Am creat Somn de Campion cu gândul că părinții se vor putea bucura din nou de odihnă, de un copil vesel și odihnit, însă pe de altă parte îmi doresc ca mamele să se bucure de maternitate, de timp și pentru ele și pentru parteneri. Și asta se poate! Sună ireal, însă o noapte întreagă, cu somn odihnitor, poate să nu mai fie doar un vis! 

De ce să lucrezi cu mine?

Am fost acolo, am trecut prin greutățile prin care treci acum. Am trecut cu succes printr-un proces de sleep training. Simt și acum beneficiile acestui proces, la aproape 2 ani după. 

Voi găsi cea mai bună metodă pentru voi, care să se plieze dorințelor voastre și stilului vostru de parenting. Te voi ghida, îți voi oferi informații documentate, bazate pe știință și vei regăsi în mine ajutor și suport emoțional. 

Îmi place să spun că a fi consultant înseamnă o muncă de echipă între consultant și părinte. Mai mult decât consultant în somn, voi fi poate prietenul tău cel mai bun în aceste două săptămâni în care lucrăm împreună și apoi vei regăsi suportul meu în grupul privat, în comunitatea mămicilor de campioni. 

Nimic nu mă face mai fericită decât bucuria părinților că sunt în sfârșit odihiniți. Pentru a ajuta mamele obosite , e nevoie de empatie, deschidere, comunicare, sprijin și puțină încăpățânare. Și mă bucur că am găsit acest “dream job”, în care mă pot folosi de aceste atuuri. 

Certificări