FAQ

De ce ar trebui să lucrez cu un consultant de somn?

 
Poți găsi informații pe internet, dar sunt atât de multe și din păcate nu toate pot funcționa pentru copilul tău. Este foarte greu să găsești soluția potrivită pentru copilul tău fără sprijinul și îndrumarea unui profesionist. Am trecut prin cel mai amplu program de certificare în cadrul Family Sleep Institute. Mă uit la imaginea per ansamblu și pun TOATE întrebările, astfel încât să rezolvăm problemele de somn ale copilului tău în mod corect.
 
 
 

Va fi vorba de plâns?

 
Poate exista! Schimbarea provoacă emoții, așa că probabil vor exista proteste pe măsură ce schimbăm obiceiurile și dezvoltăm obiceiuri sănătoase de somn pentru viitor. Ne ocupăm întotdeauna de nevoile copilului tău. Pe tot parcursul procesului, mă asigur că întreaga ta familie este sprijinită. Este important să fii pozitiv în ceea ce privește călătoria somnului. Bebelușul tău este capabil de mai mult decât crezi dacă oferim sprijinul potrivit! Elaborăm un plan pentru familia voastră și alegem o metodă cu care vă simțiți confortabili.
Sunt aici să vă sprijin și să vă ghidez prin întregul proces.
 
 
 

Folosești Cry it Out?

 
Creez un plan de somn personalizat familiei voastre și dorințelor voastre, însă și privind îndeaproape somnul copilului tău. Sunt aici pentru a vă sprijini în metoda pe care o alegeți în funcție de temperamentul copilului vostru, de nivelul de implicare dorit și de obiectivele voastre. Unele familii preferă metode mai implicate, iar altele preferă metode mai puțin implicate, nu există bine sau greșit.
Este alegerea ta. Te ajut să decizi ce e mai bine pentru voi.
 
 
 

Când va dormi copilul meu mai bine?

 
Depinde cu adevărat de copilul tău și de metoda pe care o veți alege. Există metode mai graduale în care vom vedea rezultate, însă puțin mai încet. Totuși, cu siguranță că vei vedea câteva îmbunătățiri încă din prima săptămână! Totul este, de asemenea, despre consecvență și o mindset pozitiv.
 
 
 

Cu ce vârste lucrezi?

 
Ajut copii 0-6 ani. Ajut părinții nou-născuților să pună o bază de somn sănătoasă. De la 4 luni+, putem folosi diverse metode pentru implementa obiceiuri sănătoase de somn, astfel încat atât copilul cât și familia voastră să fie odihnită (din nou 😊 ).