Ești obosită și te-ai săturat să cauți explicații pentru nenumăratele treziri ale micuțului tău din timpul nopții sau somnurile de zi mult prea scurte, plânsul interminabil din cauza oboselii sau negocierile care durează prea mult cu toddler-ul tău la final de zi! 

Știu că te întrebi:

Când va fi mai bine? 

Când va dormi puiul meu, să mă pot ridica de lângă el? 

Când va adormi mai repede toddler-ul meu seara, să am puțin timp și pentru mine? 

Sunt aici să te ajut! 

Scopul meu este să-ți ofer suport si ajutor pentru ca și puiul tău să doarmă ca un campion! Nu este un proces ușor, însă împreună vom fi o echipă, voi găsi soluții pentru voi, ca toată familia voastră să fie odihnită și mai ales micul tău campion! 

Abia aștept să te cunosc!

Cu drag,

Cătălina

Consultații telefonice

Consultație telefonică
0 – 4 luni

Știu că zilele și nopțile par lungi acum, dar nu va fi așa pentru totdeauna. Sunt atât de multe pe care le poți face pentru a-ți ajuta copilul să doarmă și cred cu adevărat că e nevoie de pași mici pentru a construi o bază de somn sănătoasă pentru copilul tău.

Include
250 RON
Consultație telefonică
4 luni – 6 ani

Niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a-ți ajuta micutul să doarmă ca un campion!

Fie ca treci prin regresia somnului de 4 luni, sau ai de-a face cu o tranziție la mai putine somnuri de zi, treziri multiple in timpul noptii, cauți o rutină solidă și somnuri mai lungi, sau ai renunțat la somnul copilului tău si al copilului și pur și simplu esti epuizat. Stiu, am fost acolo si te pot ajuta. 

Include
250 RON

Pachete - sleep training

Pachet pentru somn de campion
4 luni – 6 ani
Suport – 2 Săptămâni
Construim o fundație de somn pentru totdeauna, nu doar remediem o „problemă”. Dezvoltăm împreună un plan de somn, unic pentru familia voastră, care completează stilul parental și temperamentul copilului tău. Voi fi alături de tine la fiecare pas, te voi susține, te voi ajuta și vom face magie împreună.
Include
1100 RON
Pachet pentru somn de campion
4 – 10 luni
Suport – 1 Săptămână

Potrivit pentru bebelușii care întâmpină treziri matinale sau somnuri scurte sau treziri în timpul nopții pentru care nu le găsești explicații.

Include
800 RON

Suport în perioada tranzițiilor

Campion în tranziții către mai puține somnuri
5 Zile
Tranzițiile la mai puține somnuri pot fi dificile, de multe ori suntem luați prin surprindere de faptul că micul campion nu mai doarme la primul sau ultimul somn al zilei, ori au început dintr-o dată treziri matinale inexplicabile.
Include
700 RON
Workshop
Îmi place să împărtășesc pasiunea și cunoștințele despre somnul copiilor! Atelierele și prezentările despre obiceiuri sănătoase de somn sunt perfecte pentru creșe, grădinițe, grupuri de părinți sau parte din cursurile de puericultura. Toate prezentările vor fi personalizate pentru a satisface publicul specific.
Voucher Cadou
Un cadou inedit pe care îl poți face unei prietene care se luptă cu problemele de somn ale copilului ei sau de ce nu unei viitoare mamici (îți va mulțumi mai târziu pentru asta 😀)
250 RON

Completează datele de mai jos