Suport pentru mame
Ruxandra Horvath
Consultant Potty-Training
Sunt Ruxandra Horvath și sunt singurul Consultant În Antrenamentul Copiilor La Oliță, din România. Am creat Scutecel – Potty Training din dragostea pe care o am pentru copii. Toate informațiile oferite sunt susținute de știință și putem lucra împreună pentru a crea planul potrivit nevoilor familiei tale.
Irina Costea
Coach

Irina Costea este Transformational & NeuroMindfulness© Coach, acreditat ICF la nivel PCC.

Irina este pasionată de neuroștiință și psihologie (absolventă a cursului “Foundations of Positive Psychology” al Universitatii din Pennsylvania) integrându-le în metodele ei de coaching, pentru procese transformaționale de succes. 

“Ca și coach, misiunea mea este să ajut oamenii să înțeleagă că nu este nimic greșit cu ei. Aș vrea ca majoritatea oamenilor să se cunoască mai bine, să înțeleagă procesele care se desfășoară în mintea lor, și să se reconecteze cu autenticitatea lor. 

Misiunea mea personală este să aduc oamenilor libertatea de a trăi cu intenție, nu din reacție, și uneltele necesare pe care să le folosească pentru a se reconecta cu ei înșiși.”

Lavinia Ungureanu
Doula

Doula la naștere și Post Partum, Educator Prenatal, Terapeut Emoțional Freedom Technique, Specializată în Programare Neuro Lingvistică, pasionată de Remedii naturale și Noile Legi Biologice. Este mama unei fetițe de 7 ani, născută natural, în Germania. 

Și-a început drumul ca Doula în Germania, însă împlinirea ei este în România, printre femeile românce, cu un spirit cald, puternic, plin de resurse și curaj! Colaborează cu femei din toată Europa în mediul online și oferă suport în travaliu, fizic, în România. Comunitatea ei de femei care au avut-o ca sprijin la naștere, e formată din femei educate, foarte bine informate, curajoase, multe dintre ele fiind adevarate enciclopedii ale remediilor naturale și surse bogate de experiență în creșterea copiilor.